Doel

idr1❤️

De drie doelen nader uitgelicht:

 1. Eenheidsplan voor Idr1❤️ voor de politiek;

  Idr1❤️ heeft alle politieke partijen uitgenodigd om deel te nemen aan een eenheidsplan, waarin iedere partij met het tekenen van de eenheidsconvenant ervoor kiest om het eigen belang van de partij in te ruilen voor het volksbelang, terwijl men de kwaliteiten van de eigen partij voor dit gemeenschappelijk doel bereid is in te zetten!

  Samen maken we het waar!

  Dit zal de eerste stap zijn in de overgang naar omvorming van het systeem in een welzijnsdienend stelsel op nationaal niveau.

  Deze stap zal de overgang betekenen naar een situatie waarin het land weer het volk in haar welzijn zal dienen in plaats van dat het volk haar welzijn inzet en opoffert voor het land.

  Deze doorbraak is al enige tijd in wording! Er lopen vanuit Idr1❤️ reeds met diverse partijen afstemmingsgesprekken om in eenheid samen te komen binnen het eenheidsplan.

  Eenheid wordt geleidelijk maar zeer zeker onze nieuwe realiteit!

  Maak dit mee feit!

  Volg alle ontwikkelingen van Idr1❤️ op Sociale Media dan wel als lid via de nieuwsbrief.

 2. Eenheidsplan van Tederland voor de maatschappij;

  Tederland is heel simpel gezegd, een tussen-stap-samenleving waar alles en iedereen die voor eenheid staat en van hieruit leeft dan wel werkt wordt samengebracht! Opdat eenheid behouden blijft, bekrachtigd wordt en kan uitgroeien tot eenheid een nationaal gegeven is. Tederland kent de opbouw zoals Idr1❤️ deze voor heel Nederland voor ogen heeft, dus het opbouwen is direct gedegen en duurzaam. Be in!!!

  Start direct met meebouwen aan ons mooie land, opdat volksgeluk binnenkort op nationaal niveau feit is!

 3. Zodra het eenheidsplan van Idr1❤️ politiek doorgevoerd is en Tederland één grote krachtige eenheidsmaatschappij laat zien, komt de gigantisch mooie stap om politiek en maatschappij opnieuw op elkaar af te gaan stemmen, dit in blijvende elkaar bekrachtigende balans, individueel en collectief welzijn-dienend. Yessss, het is zover!!! Nederland staat vanaf dit punt als eerste land op de kaart dat geregeerd wordt vanuit eenheid…❤️!!!

  Nu kunnen we eindelijk de uitnodigingen versturen naar andere landen om deel te gaan nemen aan het mondiale eenheidsplan…want…we are all ONE..

Kayid Wolfert
Oprichter & Visionair Idr1❤️ en Tederland

In een land vol liefde wil ik wonen.
Waarin je mens mag zijn in vol ornaat.
Mens om te geloven.
Om te lachen, om te dansen, om te zingen, om lief te hebben, om samen of alleen.
Mens als geen ander ooit tevoren. Als geen ander na je.
Ieder een wereld van liefde op zich.
Een wereld aan dromen en verlangens.
Onmetelijke kracht omvat zij.
Verbinding zal een nieuw tijdperk doen ontstaan waarin liefde leidt… ❤️