Ambitie

idr1❤️

In volle gedegen vaart, Nederland als eenheidsland op de kaart!

Iedere dag opnieuw gaan mens, dier en natuur zwaar gebukt onder het bestaan van het systeem in haar huidige vorm. Dit moet per direct veranderen! Onze ambitie is vandaag! liever dan morgen.

De verandering kunnen we alleen samen gestalte geven door krachtige bundeling en van daaruit gerichte stappen zetten.

Het komt nu aan op jou en mij.

Sta mee op voor Idr1❤️!

Wij ontmoeten jou graag!

Sluit je aan en breng je netwerk in. Breng mens, bedrijf en initiatief hier onder op de nationale verzamelplaats en neem onze petitie hierin mee. Want met 40.000 handtekeningen kan de overheid niet om het eenheidsplan heen!

Dit is de weg naar welzijn als onbetwistbaar basisrecht voor Idr1❤️, dit is de weg naar een volk dat gedragen wordt in bruto nationaal geluk! Dit is de weg, dit is onze weg! En wij kijken ernaar uit jou hierin te mogen ontmoeten.

De transitie gaat gewoon op 1-1-’22 in beweging.

De tijd tot een nieuwe samenleving op nationaal niveau feit is, noemen wij de ‘warmste weken’ en deze gaan we samen vormgeven. Deze warmste weken vormen voor het hele land een verbindende eenheidsdeken waar niemand nog omheen kan. Want laten we wel wezen; we weten het allemaal dat mens, dier en natuur in respect hersteld dienen te worden.

Bedenk liefdevolle acties, gestes, dansen, liedjes etc. en stuur ze naar contact@idr1.info zodat wij ze op onze sociale media kunnen plaatsen. Een stukje tekst met een foto (600 x 400 pixels) erbij zou fijn zijn!

Het bestuurlijke actieplan zal de organisatie van Idr1❤️ op zich nemen. In transparantie zullen de stappen gedeeld worden via social media.

Ons doel;
1-1-’22 aanvang transitie
31-12-’22 nationaal afscheid nemen van het huidige systeem
1-1-’23 beginnen we opnieuw met tellen; humanistiek stelsel/welzijnsdienend stelsel is feit